Renovering af bygninger

Grundige, systematiske forundersøgelser samt udførlige tilstandsvurderinger af eksisterende forhold og konstruktioner er vigtige elementer at have i erindring, inden udbedring og evt. renoveringsmetoder fastlægges.
Grundige forundersøgelser og udførlige tilstandsvurderinger giver størst mulig sikkerhed for lave gode, kvalificerede udbedringsforslag og fastlægge evt. renoveringsmetoder og dermed et godt resultat i sidste ende.

Risiko for opstigende fugt og forekomst af vandopløselige salte i murværk er fx. vigtige fokusområder i forbindelse med forundersøgelserne og tilstandsvurderingen. Begge forhold kan betyde, at påtænkt renovering må gribes an på anden måde end først antaget og, at forudsætninger og udbedringsmetode eventuelt må ændres/tilpasses de aktuelle forhold.

 

Egholm Rådgivende Ingeniører har mange års erfaringer med undersøgelser, tilstandsvurdering og rådgivning i forbindelse med renoveringssager og spidskompetencerne ligger især indenfor de muredekonstruktioner. Egholm Rådgivende Ingeniører er blandt de førende, når det gælder undersøgelser, rådgivning og projektering af renoveringssager.

Ejendom renoveres

Kontakt os

Tak for din henvendelse, vi besvarer den hurtigst muligt
Der gik noget galt... prøv igen senere